Antigen Test

PCR-test Hembesök

Snabbtest 495 antigen-test

Vårt snabba antigen-test eller antigentest, validerat av Folkhälsomyndigheten, visar om antigen-test av SARS-CoV-2-viruset finns i näsan och / eller slem i halsen. Inom 30 minuter får du ett positivt eller negativt testresultat från oss och du vet omedelbart var du står. Snabbtestet är något mindre känsligt än PCR-testet. antigen-test kan vara tillräckligt för internationella resor. Du kan boka detta enkelt och snabbt på genetika.se. Kontrollera vilket test du behöver innan du bokar. 

BOKA TID

Snabbtest för resor 495 :-

Har du planerat en resa snart? Till exempel en affärsresa, i vissa fall är du skyldig att visa ett negativt resultat av ett snabbtest. På genetika.se kan du boka detta test för 495 :- per test. Förutom testresultatet får du också ett intyg från oss. Om ditt destinationsland accepterar snabbtestet kan du korsa gränsen med detta certifikat. Det är viktigt att du i förväg kontrollerar om snabbtestet accepteras på din destination!

PCR-test Hembesök
blg_5

Snabbtest för anställda

Kontakta oss för att erbjuda snabbtest för anställda som inte skall betala själva. Vi skickar en kod till dig via e-post som de anställda kan använda. 

Förebyggande snabbtester på arbetsplatsen (med volymrabatt)

Förebyggande testning säkerställer att du skapar en säker arbetsmiljö för dig och dina anställda. Vill du få din personal testad för koronavirus förebyggande och därmed förhindra onödig frånvaro? Skicka ett e-postmeddelande till bokning@genetika.se . Med ett köp på minst 10 tester kommer vi att testa på plats och inga uppstartskostnader debiteras. Snabbtestet hjälper dig att hålla ditt företag igång.

for-foretag antigen-test Hembesök
for-foretag antigen-test Hembesök

Vad är skillnaden mellan snabbtestet och PCR-test antigen-test?

Både PCR-testet och snabbtestet gäller SARS-CoV-2-viruset. Testet visar därför om du har Corona. Båda testen tas från halsen och näsan. PCR-testet antigen-test sänds till vårt laboratorium, där det genetiska materialet multipliceras. Som resultat kan mycket små mängder virus också ge ett positivt test.  Snabbtest analyseras på plats utan multiplicering och mycket små mängder virus kan missas. Vi antar att du inte är smittsam, men det kan inte uteslutas med 100% säkerhet. Ett positivt test är nästan 100% tillförlitligt i båda testerna

HUR GENETIKA FUNGERAR

Processen i korthet:

Boka din tid online

Boka din tid snabbt och enkelt vid önskad tidpunkt. Du får omedelbart mötesbekräftelsen via e-post.

Testat inom 5 minuter

När du är i tid kommer du att testas inom 5 minuter. Du kan sedan gå hem omedelbart.

Ditt resultat

Du kommer att få resultaten av ditt corona-snabbtest efter 30 minuter, av PCR-testet samma eller nästa dag. Alla våra reseintyg har QR-kod

Skönt att veta

Glöm inte att ta med pass eller ID. Betalning sker online när du bokar en tid.

Kan barn också testas?

Ja, vi testar människor i alla åldrar. Kommer du med ett barn under 12 månader? Ring eller maila oss i förväg så att en av våra läkare meddelas och en extra erfaren anställd kommer att vara på platsen.

Vad gör jag om jag har testats negativt?

Med ett negativt resultat har inget virus hittats i slemhinnan och du behöver inte vara självisolerad. Du kan säkert fortsätta ditt dagliga liv på samma fot. Det utesluter dock inte att du inte är smittad och RIVM: s riktlinjer fortsätter att gälla hela tiden. Om du får klagomål, vänligen kontakta GGD och vara väl informerad.   

Vad ska jag göra om resultatet blir positivt?

Vid positivt resultat är vi skyldiga att rapportera detta till din lokala GGD och vi får inte ange anonymitet i detta. Det är sedan upp till GGD att kontakta dig. Fortsätt att alltid följa RIVM: s riktlinjer. Klicka här för mer information om du har testat positivt.

Hur fungerar testning på plats?

Vill du registrera dig som företag för en eller flera snabba tester? Detta kan enkelt göras genom att skicka ett mejl till: bokning@genetika.se . E-postmeddelandet måste tydligt ange vilka uppgifter det rör sig om, antalet personer (per dag), platsen och ett telefonnummer för kontakt. Så snart vi har fått e-postmeddelandet kommer en av våra anställda att kontakta dig för ett kort introduktionsmöte och för att diskutera nästa steg. 

 
BESTÄLL DITT NU

Gör ditt test hos oss till en snabb affär

Titta på vår
Video!